The spring is set

Iiiiiiih!!! Är så sjukt glad idag. Och lite deppig... Deppig för att det är sista dagen imorrn, sen blir det jullov i tre veckor. Så opepp på det!!

MEN, är mest glad!! Imorse när jag kom till jobbet frågade rektorn om jag kan fortsätta nästa termin, och vad svarade jag? HELL YEAH!!!! Eller ja, lät väl lite mer så här: Ja, självklart kan jag det! Vad roligt! Men inombords slog jag volter. Och skrek "HELL YEAH!!!".

Har knappt vågat hoppas på att få fortsätta. Eller hoppats har jag gjort, men har inte räknat med nåt. Jag är inte utbildad, och hade en bättre lämpad kandidat dykt upp hade jag haft full förståelse för det. Men är så sjuuuukt glad att jag får fortsätta!! Många av mina elever gör sin sista termin på skolan till våren, och jag vill verkligen följa dem den tiden och se hur de utvecklas. Så jaa, behöver nog inte säga att jag är överlycklig!! 

Sen är det ju alltid trevligt att ha fast jobb under en period istället för att vikariera. Att veta när man jobbar är väldigt skönt, och att ha en stabil inkomst är ju definitivt en trygghet :)

Flyga drake

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra men är sjuuukt trött. Av den anledningen är det skönt med helg, men i övrigt jobbar jag hellre. Har jättekul på jobbet, man behöver verkligen inte oroa sig för att ha tråkigt eller inte ha nåt att göra. 

Nu har jag i alla fall precis gått en promenad - kallt men härligt! Skönt att komma ut lite. Är så trött hela tiden så jag orkar aldrig när jag väl har tid. Men idag fick det bli en härlig promenad, och nu har jag krupit ner i soffan och tänkte börja läsa Flyga drake


Har sett filmen för typ hundra år sedan, men kommer inte ihåg nåt. Vet bara att jag tyckte att den var bra. Och min gudfar tyckte att jag skulle läsa boken när jag sa att de flesta av mina elever är från just Afghanistan. 

Köpte alla tre böcker av Khaled Hosseini igår när jag var på Torp med Marielle. Så nu har jag massa bra läsning att se fram emot!

Bra men sällan

Fick awesome nyheter på jobbet idag - börjar jobba heltid på måndag fram till jul. Bara två veckor, men blir ju fortfarande dubbelt så mycket lön som jag har nu. 

Idag fick jag dessutom ha helklass själv, och det är jätteroligt. Men shit vad man får springa mellan alla elever haha. Som tur är är det ändå en del elever som är ganska självgående. 

För några dagar sedan, under fastan, blev jag så sjuuukt sugen på Mac 'n' cheese så idag fick det bli det till middag. Och så smaksatte jag med soltorkade tomater och basilika, och klickade på getost uppe på. Sååå sjukt gott!!! 

Det är nästan synd att jag inte lagar mat så ofta, för det blir rätt bra när jag väl gör det ;D Haha!