Fredags-feeling

Heeej på er!! Fredag idag, hur najs?! Har dock NOLL fredags-feeling, känns mer som onsdag tycker jag. 

Men i vilket fall, sitter på Espresso House nu innan jobbet. Måste alltid åka vid tio när jag börjar halv ett, så brukar passa på att besöka EH då. Mys!

I alla fall, ville mest kika in och önska alla en underbar fredag! Så jag hoppas ni får en mysig dag allihop!

What's the point?

Ibland känns det som att det inte är meningen att jag ska åka till USA. Det är som att någon motarbetar mig hela tiden. Så ett litet tag i morse funderade jag på att skita i alltihop och dra till Italien eller Spanien eller något istället. 
 
Jag har nämligen fått mejl från skolan som jag vidarebefordrade till min organisation, varpå dom svarade att jag skulle ignorera mejlet. Senare fick jag ett nytt mejl från skolan där dom menade att det var otroligt viktigt att dom fick in några formulär som alltså hade med det första mejlet att göra. Återigen vidarebefordrade jag till organisationen eftersom dom sagt att jag skulle ignorera det första mejlet, och dom skulle nu ta reda på vad det handlade om. 
 
Jag valde även att svara på skolans mejl. Och fick nu svar att det är jäääättebråttom och att personen är väldigt orolig för min ansökan och kan inte garantera att jag kommer in nu. Vänta... VA?! Blev skitsur!! Det var ju inte mitt fel att jag inte hade skickat in papprena, jag blev ju tillsagd att inte göra något utan bara vänta. 
 
I vilket fall, papprena är nu ifyllda och inskickade och jag hoppas verkligen att det inte är för sent. Men kommer jag inte in nu får jag helt enkelt söka till våren istället eller nåt, och dra på en tröstresa nu i höst istället. Blir sååå sjukt irriterad, för det här är ju inget jag kan hjälpa. Blir man tillsagd att "det är inget mer du ska göra, utan nu är det bara att vänta" - jaa, då tror man ju att så är fallet. Suck.

Put a smile on your face

Förlåååt så hemskt mycket för min bristande närvaro, MEN jag har en helt legitim ursäkt och jag tror att många har varit i samma sits åtminstone en gång tidigare i sitt liv. 
 
Ni vet när man hittar en ny serie och förvandlas till värsta no lifern och inte gör nåt annat än att se på denna serie dygnet runt? Det är precis vad jag har råkat ut för. Blev tipsad om Outlander och har nu de senaste dagarna inte gjort mycket mer än att kolla på denna serie. Hehe. Glömmer liksom bort att jag har ett liv utanför skärmen också..
 
Och så jobbade jag ju faktiskt HELA förra veckan - måndag till söndag. Och då har jag inte alltid tid att uppdatera bloggen tyvärr. Men ska försöka bättra mig nu! 
 
Idag bestämde jag mig i alla fall för att jag ska bli en sån där människa som går runt och ler hela tiden! Man blir ju superglad när man ser andra som går runt och ler på gatan, så jag tänkte att jag ska prova att göra så. Man kanske automatiskt blir glad och positiv om man ständigt går runt och ler?
 
Jag brukar nämligen se väldigt sur ut när jag går runt haha. Jag har musik i lurarna och är inne i min egen lilla värld och rätt avslappnad, och jag ser naturligt ganska bitter ut. Men det ska det bli ändring på! Så från och med nu ska jag put a smile on my face när jag vistas ute bland folk!