So me

Elin delade den här i min logg på fb:


Det är verkligen såå jag! Borde väl gå att kolla upp om man lider av detta haha? Asså jag kan verkligen bli tokig på folk som tuggar!! Känner bara världens jävla rage inom mig!

Eller jaa, så länge jag själv också äter brukar det vara lugnt (inte alltid dock) men jag kan verkligen inte sitta med när nån annan äter, för jag bara får en så konstig känsla inom mig - typ som ilska, men ändå inte riktigt. Sjukt jobbigt iaf!

Någon mer som tror sig lida av Misofoni??

Som att ha vaknat ur ett ide

Jag upptäckte precis en sak som gjorde att jag kände mig som världens mest efterblivna människa haha. Ni vet klock-appen på Iphone? Den här:


Jag upptäckte idag - IDAG!!!! - att den visar tiden på riktigt?! Hur har jag kunnat missa att alla visarna rör sig?? Jag har för tusan haft Iphone i flera år, HUR kan jag ha missat detta???

Jag som flera gånger har velat se sekunderna på klockan för att veta exakt när tiden slår över av olika anledningar, OCH SÅ HAR DET GÅTT ATT SE DET MEN JAG HAR INTE VETAT OM DET??

Är jag den enda på denna jord som har missat detta??? Det kändes typ som att jag har varit nedfryst sen stenåldern och sen vaknar upp i teknikens värld -  förundrad blev jag över detta faktum! Känner mig supertöntig nu hahah!

Godmorgon!

Wohoo, sista dagen på januari!! Tiden går så sjuuuukt fort! Och imorrn åker syrran till Thailand och är borta två veckor - i det fallet får jag nog säga att det är tur att tiden går så fort haha ^^
 
Idag känner jag att jag verkligen behöver gå till gymmet, så jag hoppas att Sara är sugen på det också! Hon nämnde det igår, men sen råkar jag veta att hon var ute igår också så frågan är ju hur pigg hon är idag haha ;P
 
Blev superförvånad i morse när jag vaknade innan 11 trots att jag la mig typ 2-3?? Händer ju typ aldrig att jag vaknar efter 8-9 timmar av mig själv haha... Men jag klagar inte! Det är superskönt att vakna hyfsat tidigt på helgen (och nu sitter det säkert nån här som aldrig vaknar senare än 7 och tycker att jag är allmänt efterbliven som kallar 11 för "hyfsat tidigt", men för mig är det tidigt hahah)
 
Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och göra nåt vettigt (haha, yeah right..), så får alla ha en trevlig lördag! :)