New discovery

Halloj där! Allt bra med er? Mig är det i alla fall bra med! Förutom att jag är superparanoid, för igår när jag skulle lägga mig hittade jag en fett stor spindel i hallen. Och min kusin har sagt att spindlar brukar vara två och två, så hittar man en så finns det en till någon stans...

För att prata om något roligare, så åt jag typ världens godaste frukost förut! För ett tag sedan hittade jag två vegetariska pålägg som jag inte har sett tidigare - bönpastej med tomat och basilika, och kikärtspastej med sambal oelek. Såå sjukt gott! Min frukost var alltså macka med ett av varje pålägg, avokado och tomat - yum!
 
 
 
Nu sitter jag och pluggar. Ska ha caseseminarium om ett tag, så läser igenom caset. På engelska. Högt. Och jag har just insett hur jävla svengelsk jag låter när jag läser högt på engelska. Skäms typ hahah. Men jaja, det är väl trevligt att upptäcka nya saker som sig själv...
 
 

First time done

Yay! Idag har jag haft mitt första seminarium ever, och det var faktiskt ganska roligt. Nu hoppas jag bara att texten blir godkänd också... Men blir den inte det är det inte hela världen. Får se det som ett bra tillfälle att få hjälp inför framtida uppgifter isf!
 
För utom att ha varit i skolan en liten stund, så har jag inte mycket planerat idag. Jag sitter i pyjamas och ser på Gilmore Girls (såklart, vad annars?), meeen ska snart gå ner och tvätta. Det är helt sjukt hur fort jag fyller en tvättkorg? Och jag är bara en person. Tänk då de som har typ... 8 barn? Wow, de måste tvätta mycket haha.
 
Well, tänkte bara göra en snabb update innan jag försvinner ner i underjorden (aka tvättstugan). Byeee!
 
 
 

I framtiden?

Hallå på er! Vilken fantastiskt grå och fin dag det är idag, här i Västerås! Jag tycker det är jättemysigt när det regnar och man bara kan sitta inne och mysa, med filt, raggsockar och tända ljus. Myyys!
 
Igår blev jag färdig med den skrivuppgiften som ska vara klar imorgon, sååå skönt. Så idag ska jag bara korrekturläsa, men annars tänker jag ta en ledig dag. Så förutom att plugga tänkte jag laga någon form av mat, och sen lägga mig i sängen, se på Gilmore Girls och käka glass. 
 
Eftersom jag hade sovmorgon idag, så hade jag tid att ligga i sängen och tänka. Och jag kände väldigt starkt att jag bara vill hoppa fram i tiden. Jag längtar tills jag är färdig med utbildningen, och har ett riktigt jobb. Det kan väl knappast bara vara jag som har tänkt så här?
 
Jag ser framför mig hur jag har ett eget hus, med trädgård, farstu och veranda. Jag ser framför mig hur jag kommer hem från jobbet, jag och A lagar mat tillsammans, och myser i soffan framför en bra film. Jag ser framför mig hur vi har ett stabilt liv. Och jag längtar dit. 
 
Visserligen trivs jag superbra i min nuvarande lägenhet, och det är absolut roligt att plugga. Men ibland känner jag liksom att jag... Inte passar in i mitt eget liv? Eller jo, det gör jag. Men kanske snarare att mitt nuvarande liv inte passar mig? Fast det gör det ju ändå. Nu surrar jag, jag vet. Men det jag försöker säga är nog att jag tror att det skulle passa mig väldigt bra att ha ett stabilt, "vuxet" liv. Villa-Volvo-vovve-liv. Typ. Jag känner mig lite som en vuxen i en ungdoms kropp. Det här låter jättekonstigt va? Haha! 
 
Tror vi lämnar dessa flum-tankar bakom oss nu. Nu ska jag plugga lite! Ha en härlig onsdagskväll allihop!
 
Här har ni det! Mitt framtida hus. Eller ja, temporärt - tills jag har byggt mitt vita slott ;)