Första grupparbetet klart!

Wohooo! Som rubriken lyder - första grupparbetet är färdigt och vi blev godkända! Sååå skönt! Nu har vi bara två kvar på relativt kort tid, och har sjukt mycket att göra... Börjar känna mig sååå stressad... Men, det brukar lösa sig!
 
På onsdag fyller jag 23 år (börjar känna mig väldigt gammal) och jag kommer typ sitta ensam hemma... Men på torsdag, om bara tre dagar, åker jag hem till mami! Och får äntligen träffa A igen efter en månad ifrån varandra!!! Gud vad jag saknar honom!!
 
Härligt att ha lite att se fram emot också mitt i all stress med olika grupparbeten... Ska bli sååå skönt att åka hem, bara ta det lugnt och träffa familjen och lite vänner igen. Can´t wait!!
 
Nu blir det sängen för mig. Natti natti!

New discovery

Halloj där! Allt bra med er? Mig är det i alla fall bra med! Förutom att jag är superparanoid, för igår när jag skulle lägga mig hittade jag en fett stor spindel i hallen. Och min kusin har sagt att spindlar brukar vara två och två, så hittar man en så finns det en till någon stans...

För att prata om något roligare, så åt jag typ världens godaste frukost förut! För ett tag sedan hittade jag två vegetariska pålägg som jag inte har sett tidigare - bönpastej med tomat och basilika, och kikärtspastej med sambal oelek. Såå sjukt gott! Min frukost var alltså macka med ett av varje pålägg, avokado och tomat - yum!
 
 
 
Nu sitter jag och pluggar. Ska ha caseseminarium om ett tag, så läser igenom caset. På engelska. Högt. Och jag har just insett hur jävla svengelsk jag låter när jag läser högt på engelska. Skäms typ hahah. Men jaja, det är väl trevligt att upptäcka nya saker som sig själv...
 
 

First time done

Yay! Idag har jag haft mitt första seminarium ever, och det var faktiskt ganska roligt. Nu hoppas jag bara att texten blir godkänd också... Men blir den inte det är det inte hela världen. Får se det som ett bra tillfälle att få hjälp inför framtida uppgifter isf!
 
För utom att ha varit i skolan en liten stund, så har jag inte mycket planerat idag. Jag sitter i pyjamas och ser på Gilmore Girls (såklart, vad annars?), meeen ska snart gå ner och tvätta. Det är helt sjukt hur fort jag fyller en tvättkorg? Och jag är bara en person. Tänk då de som har typ... 8 barn? Wow, de måste tvätta mycket haha.
 
Well, tänkte bara göra en snabb update innan jag försvinner ner i underjorden (aka tvättstugan). Byeee!