Late night update

Hej hej heeej!! Har varit dålig update här nu ett tag, av olika anledningar. Mest pga att jag helt enkelt inte har orkat. Men nu har jg haft en veckas lov och har massa energi igen! Yay!

Blev förresten så himla glad idag. Det var ju första dagen tillbaka efter lovet, och jag hade typ bara halva klassen närvarande. Så jag hade ju tid att prata lite mer med varje elev än annars, då det är vissa elever som kräver mer tid än andra som är självgående på ett annat sätt. Och shit asså! Det är som att språket har satt sig mer över lovet, typ att det mådde bra av att få vila lite också. Så ett par killar hade verkligen utvecklats sjuuukt mycket på bara den här veckan?! Blev helt paff haha! Men sååå kul att höra!

Är det något som gör mig glad, så är det att se utveckling hos eleverna. De anstränger sig så sjuukt mycket och är verkligen sååå duktiga, så när man ser att bitarna faller på plats och det verkligen märks att det går framåt - då blir jag alldeles varm inombords! Helt amazing :D

Men nu får jag allt krypa ner i sängen så att jag orkar upp imorgon. Vore ju bra om jag kan bibehålla energin som jag har haft idag, åtminstone en eller ett par veckor till haha. 

Natti hatti fnattiskratti!

Näst bästa varje månad

Det bästa som händer mig varje månad är när lönen rullar in. Det går inte att komma ifrån haha. Men det näst bästa - nåt som nääästan bringar mer lycka till min själ än att få lön - är när min Glossybox trillar ner i brevlådan. Alltså blir så löjligt exalterad varje gång haha!

Och hur söt är den inte den här gången då???
Så himla fiiin! Det här gjorde typ min dag haha!

Dessutom har jag vart och shoppat idag, och även om jag verkligen behöver spara så känns det himla trevligt i själen när jag får investera i lite nya kläder och dylikt. 

Med vänlig hälsning, 
En förmodligen obotlig shopaholic

Bollywood vs. Hollywood

För att gå rakt på sak; jag älskar film. Och då är det mest amerikanska produktioner jag ser på. Personligen tycker jag att svenska filmer brukar vara ganska lame, känns typ lite B när de snackar svenska tycker jag hahah. Nåt jag dock inte gillar med film är om det är ett språk jag inte förstår. Jag vill både lyssna och läsa, inte bara läsa texten. 

Därför är det jättekonstigt att jag har börjat kolla på indiska filmer?!?! Jag tyckte att eleverna kunde få se en film igår eftersom det var sista dagen innan lovet, och då fick de välja film själva också varpå det blev en Bollywood-film. Och den var faktiskt bra! Det var första gången jag såg någon indisk film, men den var faktiskt rätt nice. Förutom att den var typ tre timmar?!?! Så vi hann bara se halva i skolan haha, resten såg jag hemma efteråt. 

Dessutom var musiken grymt cool, så nu sitter jag och lyssnar på soundtracket från filmen medan jag väntar på Amanda. Nu var det ett tag sedan vi sågs, så det ska bli kuuul!

Om nån vill se en tre timmar lång indisk kärleksfilm så heter den jag såg Jab tak hai jaan haha! 

Hoppas ni har en bra kväll! Puuuuss