Nutellasemlor

Hej igen alla söta!

Nu är det mello-mys med Nutellasemlor som gäller. Inga särskilt bra bidrag kan jag tycka (som vanligt i år?) men mysigt ändå! Och Nutellasemlor är ju aldrig fel!

Lite kul förresten. Tydligen skrattar jag hela tiden? Det är inget jag själv tänker på, men i skolan säger vissa barn det och alldeles nyss påpekade Bianca också det. För Lea (barnens moster) sa nåt om att jag skrattade och Bianca bara "Det gör hon hela tiden!"

Så jaa, tydligen skrattar jag jämt. Men det är väl bra? Bättre än att vara sur och tråkig. Hehe. 

Nutellasemlor <3

Stellas Lekland

God morgon!

Idag är jag och Elin och alla barnen på Stellas Lekland i Uddevalla. Måste vara superkul för barnen asså, hade detta funnits när jag själv var liten hade jag ju varit i himlen haha. Men iofs, det är gratis för vuxna så det är väl bara att leka på haha ;) 

Hur länge vi blir här vet jag inte men det blir väl några timmar. Så vad jag och Elin ska roa oss med kan man ju undra!

Myskväll

Helluuuu! Vad gör niii? Jag borde iaf sova... Kom nyss hem från syrran, där jag först städade och greja medan hon var på jobbet, och sen har vi haft mys med barnen som hon passar i helgen. Asså sötaste ungarna ever!!

Och den ena killen var så söt haha. Han ville att jag skulle läsa för honom, och jag bara: "Men det är så mycket ljud här, vi kanske kan gå nån annan stans?" och tänkte att vi kanske kunde sätta oss i typ Elins sovrum. Och lilla söta bara: "Ska vi läsa på toaletten?" Lät jättegulligt när han sa det haha!

Men nu är jag supertröttis, och ska nog hänga med Elin och kidsen imorrn med så nu får det bli sängen med min crazy cat! 

Natti!