Mini-lista

Även om det är mycket jag vill ändra på i min liv, så måste jag ändå säga att det finns vissa saker jag är sjukt tacksam över. Så här kommer en liten lista:

Min tacksamhetslista:

Att jag har ett jobb! Asså på riktigt, det är inte alla som har det. Och jag har under stora delar av våren haft två jobb parallellt.

• Att jag har awesome kollegor. Det är sååå himla viktigt att ha bra kollegor tycker jag, och hittills trivs jag superbra med dom jag har träffat!

• Att jag har valfrihet. Jag kan göra precis vad jag vill - det är mitt val. Och nästan allt jag vill göra kan jag göra om jag bara väljer det. 

• Att jag är frisk. I mitt nuvarande jobb är människor sjuka. Det är ju därför dom bor här. Vissa är "bara" gamla med allt vad det innebär, medan andra har amputerat ben eller andra fysiska åkommor. Jag är frisk, det är jag verkligen tacksam för. Och det tänker jag utnyttja till fullo. Paniken som uppstår...

...när man ska ladda mobilen under natten och upptäcker att laddaren är trasig?! Hade som tur var ca 40 % kvar, men hade inte alla möjligheter i världen att fixa ny laddare idag eftersom:

1. Jag har inte körkort
2. Bussarna går sjukt dåligt en stund på förmiddagen
3. Jag börjar jobba 14.15 och slutar inte förrän 21. Vilket betyder att allt är stängt när jag slutar, och jag skulle inte hinna med bussen fram och tillbaka innan jobbet. 

Som tur var lyckades jag övertala mamsen att köra mig, så nu har jag äntligen en ny, BRA (hoppas jag) laddare. Kostade 300, men det var det fan värt! Min förra kostade 80 spänn men höll inte direkt många veckor. 

Nu har jag precis käkat lunch (Hönökaka med kalvkorv och gurka, alltså såå gott! Äter det inte ofta, men det gör ju att det är desto godare när jag väl äter det!) och ska göra mig i ordning för att gå till jobbet. Är såå seg eftersom jag inte har jobbat på ett tag, så ska bli skönt att komma igång igen :) 

Såg förresten dessa små sötnosar förut påväg in till stan!


Såå söta! Mamsen hade redan sprungit över vägen, men bebisarna vågade inte följa efter även om vi stannade bilen ^^

Frukooost

Det senaste har jag börjat dela upp min frukost på två gånger. Först käkar jag en mugg yoghurt när jag går upp, och sen några timmar senare två mackor som blir frukost/lunch typ. Det var inte planerat att göra så haha, men jag har börjat gilla det!

Så nu är det dags för frukost nr 2. Knäckebröd med skinka, avokado, salt och peppar. Alltså såååå himla gott!!
Ser inte mycket ut för världen, men I love it! 

Mumma!

Och idag när det är grått och trist väder blir det nog att spendera dagen framför Game of Thrones. Serien är lite confusing fortfarande, men jag börjar få grepp om hur allt och alla hänger ihop. Men blir sååå suuuur när folk jag gillar dör! Men det är väl bara att vänja sig, har hört att det är mycket sånt i serien haha!