Voluspa

En sak som jag älskar, särskilt på hösten, är doftljus! Kan verkligen inte ha för många doftljus. Helst tänder jag några när jag ska sova så jag får somna till levande ljus (plus att det luktar gott!), såå mys!

Och har ni nån gång ägt ett Voluspa-ljus fattar ni direkt varför det är mina favoritljus!! För det första, hur gott luktar dom inte?!?! För det andra, snyggaste burkarna ju! Älskar dom!! Och för det tredje, ljusen doftar MYCKET och doften håller hur länge som helst?! Räcker att jag har tänt ett ljus en liten stund på mitt rum, så doftar hela övervåningen i flera dagar sedan haha. Älskar't!

Köpte ett tre-pack med Voluspa idag. Bästa!

Tacksam kund

Jag är förmodligen alla försäljares dröm. Jag köper nästan alltid mer än vad jag ska. Ska jag köpa en liten latte slutar det nästan jämt med att jag lägger till fem kronor och får en stor istället. 

Eller igår när jag var hos frissan köpte jag produkter för 640 kronor, vilket inte alls var planerat. Och idag skulle jag köpa en väska, och hon i kassan frågar om jag inte vill ha en snygg plånbok som matchar väskan också. Och så blev det. Fast jag redan har en svart plånbok...

Sjukt snygg väska och plånbok i alla fall! Looooove it!!

Nyinköpt!

Vad gör jag med mitt liv?

Har nu hamnat i en fas i mitt liv (igen) då jag har ångest över vad fan jag gör med mitt liv. Ångrar inte att jag tackade nej till college, men hade jag inte gjort det hade mitt liv sett väääldigt annorlunda ut just nu. 

Pratade med mormor igår också om att tiden går så himla fort. Så frågade om det är så genom hela livet, att det känns som att tiden bara går fortare och fortare. Och det sa hon att så är det, tiden bara flyger förbi. Shit vad deppigt asså. Måste snart komma på vad jag vill göra med mitt liv...

Idag kände jag i alla fall att jag inte bara kan sitta hemma och se på serie en hel dag till, bara dega bort mitt liv. Så jag tyckte att då är det bättre att dega bort mitt liv med en kaffe framför mig haha, så nu sitter jag på Espresso House och väntar på Marielle - vi ska dega bort våra liv tillsammans med varandra och massa kaffe!

En stor islatte och ett nytt skrivblock som jag äääälskar. Nu blir det fika och lite gammaldags skrivande med papper och penna!