Strömstad

Helluuu! Hoppas ni har en fin dag, var ni än befinner er. 

Själv sitter jag i skrivande stund på Espresso House i Strömstad, niiice! I fredags åkte jag till Amanda och har sovit där till idag. Så både igår och idag har jag följt med Manda till jobbet, vilket kan tyckas tråkigt då jag är själv medan hon jobbar. Men det är faktiskt roligt! 

Igår regnade det, så då lämnade jag aldrig Gallerian. Men eftersom vädret är bättre idag tänkte jag ta mig en tur ner till stan och vattnet! Det var jättelängesen jag var här, så tänkte att det kan vara roligt att kolla runt i stan lite. 

På vägen hit blev det lite väl dramatiskt för Amandas smak haha. En norsk bil körde upp bredvid oss och gestikulerade mot bakdelen av vår bil. Vi undrade lite vad de menade, men tänkte inte mer på det. Sen vid nästa avfart vinkade samma bil att vi skulle följa efter, och vi bara HEEELL NOOO att vi svänger av vägen tillsammans med en random bil hahah.

Vi körde iväg, bilen kom utom synhåll. Men sen dök den upp igen! Och återigen gestikulerade båda två och mimade något, vilket jag läste till att de försökte tala om att ena bakhjulet var löst?! Där började vi bli lite nervösa kan jag säga. Vi nästa avfart vinkade bilen IGEN att vi skulle följa efter. Fortfarande var vår reaktion typ hell to the no!!! och vi undrade vad det var för psycho. 

Men vi ringde Mandas mamma, svängde av på nästa avfart - själva - och jag hoppade ur bilen för att försöka se vad de i den andra bilen hade sett. Och mycket riktigt - höger bakhjul svajade?! Vi två, som inte kan ett skit om bilar, skulle nu ge oss på att försöka fixa det här. Fram med en sån där bultnyckel (eller vad det nu heter) och så skulle jag känna på bultarna. De sitter stenhårt. Det enda som flyttar sig är bilen haha! 

Med Mandas föräldrar i telefon konstaterar vi att det nog inte ska vara någon fara att fortsätta köra, och vi packar ihop igen och fortsätter. Vi fick även lite dåligt samvete för att vi inte lyssnat på de stackars norrmännen i bilen som körde upp bredvid oss. De försökte ju faktiskt bara hjälpa oss!

Men till slut kom vi fram till Amandas jobb i alla fall, nästan en timme sent. Och däcket på bilen svajar fortfarande. Så nu kommer vi ignorera problemet och hoppas på det bästa när vi ska hem ikväll haha!

Njuter av en Cappuccino med extra styrka! Yum yum!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: