Late night update

Hej hej heeej!! Har varit dålig update här nu ett tag, av olika anledningar. Mest pga att jag helt enkelt inte har orkat. Men nu har jg haft en veckas lov och har massa energi igen! Yay!

Blev förresten så himla glad idag. Det var ju första dagen tillbaka efter lovet, och jag hade typ bara halva klassen närvarande. Så jag hade ju tid att prata lite mer med varje elev än annars, då det är vissa elever som kräver mer tid än andra som är självgående på ett annat sätt. Och shit asså! Det är som att språket har satt sig mer över lovet, typ att det mådde bra av att få vila lite också. Så ett par killar hade verkligen utvecklats sjuuukt mycket på bara den här veckan?! Blev helt paff haha! Men sååå kul att höra!

Är det något som gör mig glad, så är det att se utveckling hos eleverna. De anstränger sig så sjuukt mycket och är verkligen sååå duktiga, så när man ser att bitarna faller på plats och det verkligen märks att det går framåt - då blir jag alldeles varm inombords! Helt amazing :D

Men nu får jag allt krypa ner i sängen så att jag orkar upp imorgon. Vore ju bra om jag kan bibehålla energin som jag har haft idag, åtminstone en eller ett par veckor till haha. 

Natti hatti fnattiskratti!