Energetic

Helluuu! Den här dagen har verkligen känts sjukt nice!! Trots att jag var så trött att jag knappt trodde jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen och till jobbet i morse, har jag på något vis lyckats få massa energi under dagen. Så nu är jag sjukt otaggad på att sova, även om jag borde lägga mig tidigt haha. 
 
Måste säga att det har varit en riktigt go dag på jobbet. Först hemkunskap, där eleverna fick göra tomatsoppa och baka bröd - jag gillar inte ens tomatsoppa, men jag tyckte det var sjukt gott! Och brödet blev sååå bra! De börjar lära sig måtten och att läsa recept ordentligt nu, så det går bättre och bättre vilket är kul!
 
Bilden var väldigt chill för min del då det inte direkt var något att förklara, utan eleverna jobbade vidare med sina redan påbörjade arbeten. Så jag roade mig med att gå runt och massera och klia eleverna på ryggen haha. Det kan väl inte bara vara jag som tycker det är jättechill att bara stå och klia någon på ryggen? Jag älskar nämligen det! Dock så tyckte alla förutom två att det kittlades jättemycket när jag kliade hahah, så till slut fastnade jag bakom en elev som inte verkade ha nåt emot att jag kliade lite haha.
 
Eftersom det är onsdag var jag tvungen att jobba länge idag, men de passade bra. Hade en hel del att göra. Sen var jag så himla sugen på att göra samma sak som eleverna gjorde på hemkunskapen, så när jag kom hem ställde jag mig och bakade bröd och jorde soppa. Såå gott! Mami blev väldigt glatt överraskad kan jag säga. Jag brukar typ däcka i sängen så fort jag kommer hem annars.
 
Men jag har verkligen känt mig jättepigg! Orkade till och med raka benen idag, och det har inte hänt på... Ja, jag vet inte hur länge. Kan väl säga som så att de senaste veckorna har det synts att jag härstammar från aporna ;)
 
Nu blir det iaf OC för mig en stund, och sen ska jag försöka få lite välbehövlig sömn! Natti nattiii


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: