Obeskrivligt

Finns få saker som gör mig så arg som när människor som inte har någon som helst aning om vad fan dom snackar om, ska yttra sig om saker och ting. Senast igårkväll läste jag ett sjukt ointelligent inlägg. Människor som tycker att vi inte ska hjälpa syriska flyktingar, för dom är inte undernärda och det är helt frivilligt att sätta sig i en båt över Medelhavet - det finns ju faktiskt länder på deras sida av havet där det INTE är krig

Vi ska inte hjälpa dessa flyktingar, för det är inte synd om dom. Dom har pengar och smartphones, och det enda dom är ute efter är att komma till oss för ett bättre liv. Dom vill ha vårt land och våra pengar. För vet ni en sak? Dom får nämligen gratis boende, gratis körkort, 23000kr i månaden PLUS 100.000 spänn att ta ut när dom vill. Asså va? Ursäkta? Källa på dessa uppgifter tack!

Dessa idiotiska yttranden läste alltså jag igårkväll, det var en fb-vän till mig som skrev om detta. Hon tyckte att man inte ska hjälpa flyktingarna eftersom dom inte behöver det. Det verkliga problemet i världen är dom svältande barnen i Afrika. Och absolut - det är ett jätteproblem. Det har det varit länge. Och det är många som skänker pengar och många organisationer som gör stora insatser för att hjälpa dessa människor. Men det betyder inte att de som flyr för sina liv inte förtjänar hjälp. 

Ingen - INGEN - människa sätter sin familj i en liten jävla gummibåt och hoppas på att överleva färden om man har något val. Även om dessa påhittade summor här ovan hade stämt hade nog ingen riskerat sitt och sin familjs liv för att ta sig till detta land. Och det finns inget som säger att en flykting måste vara undernärd, att de som flyr inte kan äga en smartphone eller liknande, att de var fattiga innan de tvingades fly. De flyr inte från fattigdom - de flyr från ett krig. De flyr från helvetet på jorden. Allt runtomkring raseras av bomber. Grannar och vänner skjuts till döds. De har inget val. Ingen flyr för skoj skull. Stannar de är det de själva som står på tur i detta jävla massmord.

Jag blir så SJUKT jävla förbannad på alla idioter som inte kan hålla käften, utan ska sprida massa hat, ilska och fördomar när dom inte alls vet vad dom snackar om. Och hur man kan säga att någon som flyr från döden inte förtjänar hjälp bara för att personen i fråga inte är undernärd, ja det är tamejfan en gåta. 

Samma person som spred denna okunskap på fb, skrev också i kommentarerna att det snart blir krig i Sverige också och att vi inte kommer få nån hjälp då, utan vi kommer få klara oss själva. Och när Sverige består av 60% invandrare kommer vi också få inbördeskrig i vårt land. ASSÅ VA?! Lilla gumman, skulle det bli inbördeskrig i Sverige så är det på grund av såna som dig. Människor som förtrycker, som sprider hat och okunskap. USCH vad arg jag blir på sånt här!! Fyfan. 

Här är förresten en bild. Det här är en gata i Syrien. Före och efter kriget. Tycker du fortfarande att dom inte behöver hjälp? 


Eller håller du med Åkesson, att det bästa vore att erbjuda hjälp på plats? Tror du fortfarande att dom som bor i husen till vänster på bilden bara är ute efter våra pengar? Kolla i så fall på bilden igen.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Jag håller verkligen med dig om dina åsikter i detta inlägg.. På stället där jag jobbar (hemtjänsten) går en tant runt och hejar på jimmy framför alla. Blir så arg inombords.. Tur att majoriteten än så länge är på rätt sida!

Du får gärna kika in hos mig :) https://mathildaoldenburg.wordpress.com/
Kram

Svar: Jaa som tur är är vi fortfarande majoritet! Får bara hålla tummarna för att det håller i sig :)
Miss Waffles

2015-09-12 @ 20:27:09
URL: http://mathildaoldenburg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: