Fem dagars fasta

Heeeeej! Nu var det sjuuukt längesen jag bloggade, jag vet. Men jag har inte orkat. Jag är verkligen inne i nån livskris och är superstressad, så jag orkar inte mycket mer än att befinna mig i nuet. 

Det har ändå hänt några lite större saker under tiden jag varit borta. Dels har syrran åkt till Thailand tidigare i veckan, så nu träffar jag inte henne på sex månader. Känns jättekonstigt faktiskt. Har nog inte riktigt fattat att vi inte kommer ses på så länge. Men jag är såå glad för hennes skull! Och om jag minskar på shoppingen så har jag ju råd att hälsa på henne också haha. 

Det bästa som har hänt under den här tiden är att jag har fått en halvtidstjänst fram till jul. Så sedan två veckor tillbaka jobbar jag som SVA-lärare, och det är sååå kul!! För er som inte vet så står SVA för Svenska som andra språk. Förutom att eleverna är heeelt underbara så är det såå kul att få se deras utveckling. När de börjar kan de knappt ett ord svenska, och efter bara ett par dagar kan man föra en enkel dialog med dem. Det är jätteroligt att se att de verkligen vill lära sig, och de är superduktiga allihop!

Men nu till något annat. Jag känner mig ofta trött och väldigt seg och lite andra problem, så jag beställde hem ett paket med Fem dagars fasta

Lite mörk bild, men ni ser nog!

Så igår började jag fasta och ska alltså göra det till och med onsdag. Paketet innehöll olika juicer, ett paket te, grönsaksbuljong och glaubersalt, och dessutom fick man ett fasteschema. Så förutom te, buljong och juice så får jag bara dricka vatten. Ganska jobbigt faktiskt. Inte så mycket för att jag är hungrig, för jag har faktiskt inte känt av så mycket hunger. Men jag känner att jag blir sugen på mat liksom. Igår var jag till och med sugen på pizza, och jag gillar inte pizza haha. 

Känner dock redan att min mage mår bättre, och jag är övertygad av att min kropp behöver en utrensning. Så det känns som att den här detox-fastan är nyttig för mig. Och det är ju bara fem dagar, så det ska jag nog klara av! Blir kanske lättare imorrn när jag är tillbaka på jobbet igen, att hålla sig sysselsatt och slippa tänka liksom. 

Men det är lite mysigt ändå, att gå runt här hemma och mysa med en kopp te i handen - den här kommer vara min bästa vän dessa dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: