Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

...men det kan bli så himla mycket bättre!

Jag hade ju fått min preliminära antagning till college och väntade bara på det officiella beskedet. Men så idag hade jag fått ett röstmeddelande från organisationen jag sökte genom där dom sa att dom försökt nå mig och att jag gärna får ringa upp eftersom dom har dåliga besked från skolan. Gissa om jag fick hjärtat i halsgropen och det kändes som att tårarna var på väg?!

Det här har varit min mardröm! Det har aldrig funnits nåt alternativ för mig och det har hela tiden låtit som att jag helt klart är antagen. Kunde det verkligen vara så att jag inte skulle få åka till USA trots allt?

Självklart ringde jag upp så fort jag hörde meddelandet. Och det var dåliga nyheter. För nu hade skolan skärpt antagningen inför hösten, så det går inte att komma in om man har för låga betyg. Tidigare har man blivit antagen ändå om man skriver ett Letter of Purpose vilket var det jag fick besked om och gjorde. Men nu hade det ändrats, vilket innebär att min ansökan nekades trots allt. Men. Som tur var fanns ett men! Organisationen har ett nytt samarbete med en annan skola i Kalifornien!!!

Dom själva vet inte heller så mycket, men jag sa att jag definitivt är intresserad! Den nya skolan låter som att den kommer passa mig ännu bättre än den förra!! Den är mindre och har inte så många internationella studenter, därför är det mer "typiskt amerikanskt". Och det är ju precis det jag vill uppleva! Jag vill lära mig mer om den amerikanska kulturen och samhället, så blev jätteglad när jag fick höra om det här alternativet!!

Det jobbiga är ju dock att jag nu får börja om med ansökan haha! Men det är inte så farligt ändå, rätt kul att fylla i papper haha!

Är i alla fall astaggad på det här, trots att det inte blev som det var tänkt! Men jag tror att allt händer av en anledning, och jag är säker på att det här kommer bli AWESOME!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: